Stor besvikelse efter inställd teaterföreställning

Teaterpjäsen blev inställd till skolans besvikelse. Foto: pressbild

Studenter från Ljungskile folkhögskola var samlade på Backa Teater för att se föreställningen “Vi som fick leva om våra liv”. Men deras förhoppningar grusades när de fick beskedet att det var inställt.

Belmin Nuhic studerande på Ljungskile Folkhögskola blev besviken över att föreställningen ställdes in.
– Det här var ett fiasko, säger Belmin Nuhic.

Erika Isaksson är informatör på Backa Teater och ordnade andra aktivitet för att rädda situationen. Det blev en frågestund med skådespelarna och kursdeltagarna fick delta i en övning som skulle spegla det budskap föreställningen hade. Hon var tacksam att beskedet togs emot med välvilja av studenterna och var trots allt nöjd med arrangemanget,
– Jag tyckte det var oerhört roligt för min egen del att få möta och prata med studenterna, det var väldigt givande, säger Erika Isaksson.

Vilja Ågren och Lelle Forsberg
vilja.jl19@edu.ljungskile.org

Lämna ett svar