Nattvandring startas i Ljungskile

Skadegörelse på kallbadhuset i Ljungskile. Foto: Robin Ling

Skadegörelse på kallbadhuset i Ljungskile. Foto: Robin Ling

På grund av de tidigare skadegörelserna runt Ljungskile, där den senaste vandaliseringen drabbade kallbadhuset, tar lokalbefolkningen saken i egna händer.

En nattvandring kommer att arrangeras av ljungskileborna där det är frivilligt att deltaga. Syftet med nattvandringen är att synas i samhället och för att minska buset. Ordförande i Ljungskiles lokalavdelning för Friluftsfrämjandet Staffan Strive ser positivt på detta initiativ och skickar även med ett budskap till förövarna.

– Något sådant här initiativ för att visa sig ute på bygden för att titta och se vad som görs är väldigt eftersträvansvärt och väldigt positivt. Vi är inte ute efter att jaga nån. Vi bjuder hellre in dem att vara med och hjälpa oss med verksamheten, säger Strive.

Joakim Elofsson
joakime.jl16@edu.ljungskile.org

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *